Over Gadgetpark

Gadgetpark is de webwinkel voor multimedia en gadgets!

Als eerste in Nederland bracht Gadgetpark in 2013 de Google Chromecast naar de consument, maak van elke TV een smart TV!
Als aanbieder van de Raspberry Pi en diverse op Android gebaseerde computers stelt Gadgetpark de consument in staat de baas te zijn over hun eigen multimedia ervaring. Wat ze willen kijken, luisteren of beleven, Gadgetpark.nl biedt voor ieder wat wils tegen een aantrekkelijke prijs.

Gadgetpark is onderdeel van Thygo Electronics.
 

 

Over Thygo Electronics

Thygo Electronics is opgericht in 2011 als Groothandel in mediaspelers, gadgets en LED verlichting. Als bedrijf zijnde proberen we ons aanbod steeds te vernieuwen en daarmee tegelijk de markt te bedienen in de vraag naar de laatste nieuwe gadgets op het gebied van Multimedia.

Thygo Electronics is eigenaar van twee webwinkels die elk handelen in hun eigen expertise. Toekomstige uitbreidingen staan gepland, maar niet voordat beide webwinkels, de specialistische status hebben bereikt in het gebied waarin ze opereren. Door dicht bij de leverancier te zitten zijn we in staat onze producten aan te bieden tegen de meest voordelige prijs.

 
          KLANTENSERVICE

          Over ons        
          Voorwaarden
          Contact


 
 
 
 
 
BEDRIJFSINFORMATIE

THYGO V.O.F.
Pilotenstraat 3
5275BA Den Dungen
E: info@gadgetpark.nl
T: +31(0)6 21982465
KvK: 513234430000
BTW: 823216743B01

De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 10:30u-17:00u